Ghetto vs. Akty GK2? Nie

Tak poďme si všetko vysvetliť. Možno som poukazoval a porovnával zlým spôsobom. OK dá sa to napraviť. Ak tu niečo vyznelo ako útok proti Aktom GK2, nebol to útok.

Nárážky? Ja osobne viem len o jednej… „nie ako tam.“ Nikde inde Akty GK2 nekritizujem. V žiadnom inom texte nie je útočný tón. Akty GK2 spomínam iba ako iný študentský projekt fungujúci na našej škole.

Tri slová – a vyzerá to ako útok. To len dokazuje váhu slov a povahu ľudí (hlavne o tej mojej, ale to je dlhý príbeh). Ostáva mi už iba povedať Prepáčte. A dufať, že nie je neskoro.

A na záver krátka otázka: ľudia prečo sa bojite použiť svoj normálny nick? Bojite sa za svoj názor? Nie je dôvod sa báť.

Pridané dňa od DaMage
Tento obsah bol zaradený v Nezaradené. Zálohujte si trvalý odkaz.

O DaMage

Zrodený v ghette, beznádej v nádeji, snaha prežiť, žiť. Utiecť pred osudom, poraziť ho. Zaujímam sa o grafiku, písanie a vlastne všetky formy výtvarného umenia. Zvyčajne píšem pochmurne a trocha suchšie (podľa slov niektorých ľudí). Písať som začínal na stránke damage.blog.sk kde sa ešte dajú nájsť moje staršie články. V poslednej dobe ma upútali: Trainspotting, Stoparov sprievodca galaxiou, ďalej tvorba Franza Kafku a mnohé iné.

13 Responses to Ghetto vs. Akty GK2? Nie

  1. ... povedal:

    prečo nepoužiť svoj vlatný nick?
    pretože riešenie vecí prostredníctvom netu je nanič…ak chcem človeku niečo povedať tak mu to poviem osobne…

  2. Gnaag povedal:

    🙂 Dobre, v pondelok na veľkej prestávke pred aulou.

  3. slnecnica povedal:

    ja nviem ale nejak sa mi to nepaci ze ste vytvorili tuto stranku ked pracuje na takom istom principe ako Akty….neviem na co je to dobre a vobec preco ste to vytvorili ked to vobec nebolo treba…Akty su aj tak lepsie lebo boli prve a vy ste len nejaka cudna kopia prajem pekny den

  4. Gnaag povedal:

    🙂 No, čudná kópia… Naozaj pekne, ale hlavne netrefne napísané. Ako som už niekde napísal, tak Ghetto má úplne iné zameranie, ako Akty (lepšie povedané Medium). Medium je prevažne orientované na spravodajstvo. Pričom Ghetto je určené na umelecké texty.

    Preto to nemôže byť kópia. Ináč ak stále nechápeš, prečo Ghetto vzniklo, tak sa pozri okolo seba. Čo myslíš, prečo vo svete neexistuje len jeden časopis? Veď správy podávajú všetci tie isté. Ja si myslím, že to je o možnosti výberu. Nikoho nemôžeme nútiť, aby si prečítal niektoré konkrétne noviny. Každému sadne niečo iné.

    Zároveň to je trošku aj o konkurencii. Kým neexistuje žiadna, tak nikto nie je tlačený k tomu, aby sa zlepšoval. No ak je konkurencia kvalitná, tak každý sa bude pokúšať zlepšiť svoje postavenie na trhu. A jediný spôsob je vlastne zlepšenie sa.
    Aj ja prajem pekný deň.

  5. divozienka povedal:

    haj…
    konkurencia??
    trh?
    ja som si myslela ze to je aby sa ludkovia nezblaznili z vytvorov v hlavax;]
    lol fajn nazov: TRH GK2

  6. Gnaag povedal:

    😀 to som pisal pre ľudí, ktorí nechápu pojem umenie 🙂

  7. danobest povedal:

    Stačilo napísať že ghetto nie je opozícia ale alternatíva

  8. mato povedal:

    ale toto s tou konkurenciou je pravda:P dovod na zlepsovanie tu je…len neviem ci prekona aj taku obrovsku prekazku ako lenivost(z mojej strany:) )

  9. divozienka povedal:

    heeh..zlepsovanie…;]..akosi nedokazem porovnat co je lepsie z mojej sttrany a co horsie..teda niekedy sa mi fakt nepaci aminule vytvory..ale to mam podla coho? podla komentarov??;]
    btw
    ghetto nie je opozicia ale alternativa;]]]]]]

  10. michi povedal:

    ludia, ta vy sa fakt musite mat dobre, ked riesite taku otazku, ze ci opozicia al. alternativa. vazne, jak anticki filofozovia, czo nemali czo robit, ta lezali pod olivovnikom a nasavali vino, slnko prazilo, a tak sa im lahko vymyslali tie “ bludy “ czo sa my teraz musime ucit { trochu eklekticky som sa zachoval pri tomto mojom vyjadreni, ale snad pan profesor prepacja }

    fakt nechapem, preco su ludia stale nespokojni s tym czo je. TAKE IT EASY, MAKE IT FUNKY a BUDME RADI, ZE SME RADI.

  11. divozienka povedal:

    mixi
    good filozofia;]
    berem ju
    ale th amusi kus vzrusa byt ne??;]
    hej sak to preto je grecko koliskou vied..lezali na plazi nic nerobili th aim muselo daco napadnut;][povedane rabdzim;]]
    hej a mixi pls zopar lekcii z filozofie nam tu nedas??;]]

  12. Joey povedal:

    Nie je to nejaky zvlastny nazov? Ved ghetto je cast mesta, kde ziju ludia rovnakeho nabozenskeho a rasoveho povodu. A je to skor hanlivy vyraz. A aj tato stranka posoby tak podobne…

  13. Gnaag povedal:

    Vôbec nie zvláštny názov. Ghetto je časť mesta, do ktorého sú koncentrovaný ľudia podľa určitého kritéria (nemusí byť rasové ani náboženské). Škola, hlavne výberová (gymnázium) je vlastne tiež miesto, kde sa koncentrujú ľudia podľa nejakého spoločného znaku – úroveň vzdelania…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *