Manifest Ghetta k2

Povstali sme z ľudu, aby sme sa vyjadrili. Nechceme byť tichými úbožiakmi. Nechceme byť mainstreamom. Nechceme byť ako oni. Líšiť sa znamená žiť. Žiť znamená sa vyjadriť a bojovať za svoje ideály.

Našou zbraňou, láskou, životom, všetkým je tvorba. Slová, zvuky, obrazy. Vyjadrené myšlienky, abstrakcie, sny. Pocity a vášne. Veci, ktoré obľubujeme, a ktoré nenávidíme. Život, ktorý žijeme.

Neprejdeme týmto životom, týmto obdobím, týmto svetom, bez toho aby sme sa obzreli, aby sme to, čo žijeme nevyužili. Nevyjadriť sa. Chyba, za ktorú sa kruto platí. Nedopustíme sa jej. Nielen kritizovať, ale aj zabávať. Žiť, snívať, plakať, radovať sa.

Slová, zvuky, obrazy. O tom ako žijeme. O všetkom. Voľné a bláznivé. Zviazané a trpké. Akékoľvek. Zachytené a stále nespútané. Pre každého.

Alternatíva.

Pridané dňa od DaMage
Tento obsah bol zaradený v Nezaradené. Zálohujte si trvalý odkaz.

O DaMage

Zrodený v ghette, beznádej v nádeji, snaha prežiť, žiť. Utiecť pred osudom, poraziť ho. Zaujímam sa o grafiku, písanie a vlastne všetky formy výtvarného umenia. Zvyčajne píšem pochmurne a trocha suchšie (podľa slov niektorých ľudí). Písať som začínal na stránke damage.blog.sk kde sa ešte dajú nájsť moje staršie články. V poslednej dobe ma upútali: Trainspotting, Stoparov sprievodca galaxiou, ďalej tvorba Franza Kafku a mnohé iné.

6 Responses to Manifest Ghetta k2

  1. lennelka povedal:

    hehe….
    povstal si -> vyjadril si sa -> zijes = super!
    🙂

  2. beruska povedal:

    citujem:“Registráciu zvládne každý bez pomoci administrátora (nie ako tam)“
    damage, nezda sa ti to trosicku ubohe? preco na nich stale poukazujes? ved to tam maju trochu ine ja si myslim ze to nevadi, este k tomu boli prvi toto mi pride trochu trapne spravit nieco rovnake a este sa tvarit aki sme skveli lebo sme nieco vylepsili…cista ubohost

  3. annirkaj povedal:

    jaj. beruska nam asi troxa nepochopila zmysel… nevadi, stava sa.

  4. Gnaag povedal:

    🙂 Tu nikto nikoho nekritizuje. Proste len pokazujeme na veci, kt. sa nám nepáčia. Otvorte sa a publikujte. (DaMage-ove niekedy prehnané myšlienky neberte príliš vážne)

  5. divozienka povedal:

    ;]..nahodou ja mam prehnane myslienky rada;]sak kde by bol svet bez nix??akoze uskutocnenie moze byt irrelevantne ale …nic neni ubohe, setko kazda snaha sa ceni;]..aktivita nadovsetko

  6. kamYL povedal:

    gnaag 🙂
    zmysel kazdeho clanku neni tazke pochopit

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *