Mlieko

Otváram oči, aby som zistil, že sa nachádzam uprostred tmavej izby. Nepriehľadné okna dokonalé vystihujú moju povahu. Nepriehľadný. Počujem vodu. Vstanem. Odtiahnem žaluzie. Oslepí ma tma. Vidím vodu stekať po skle. Pozriem na ulicu. Nikto. Ďalšia osamelá noc.

Po pohľade na hodinky zisťujem, že je niečo po druhej v noci. Zrazu cítim potrebu vyprázdniť močový mechúr. Po chodbe prejdem na záchod. Vyprázdnim mechúr a idem do kuchyne. KLOP KLOP Niekto zaklopal. Potichu prejdem a pozriem do hľadačíka. Na tmavej chodbe stojí osoba zahalená v bielom. Niekam ju pošlem, ale ona len kýva odtrhnutou hlavou môjho suseda. Poviem jej aby šla niekam aj z hlavou a poberiem sa do kuchyne. V kuchyni zisťujem, že nemôžem zaspať, kým nevypijem mlieko. Otváram brány mojej chladničky a zisťujem, že je prázdna. Žiadne mlieko – Načo žiť?

Potichu vyberám z poličky nôž a jemne si pretnem zápästia. Cítim ako mi pomaly praská žilné tkanivo a krv začína stekať po mojích dlaniach. Priložím si dlaň ku ústam a cítim ako sa mi krv vlieva do úst. Má presne takú istú chuť ako mlieko.
Začínam ju piť…

Otvorím oči a zisťujem, že to bol sen. Vstanem a začnem nabíjať Desert Eagle. Prejdem do kuchyne, otvorím chladničku a po zistení, že nemám mlieko stláčam spúšť a môj mozog sa nesie kuchyňou.

Pri vyšetrovaní mi v krvi našli meskalín.

Pridané dňa od Padrino
Tento obsah bol zaradený v Nezaradené. Zálohujte si trvalý odkaz.

O Padrino

"Building the future and keeping the past alive is the one and the same thing."

2 Responses to Mlieko

  1. Gnaag povedal:

    …tiež mám niekedy taký úžasný pocit. Potom sa zo sna prebudim a zistím, že svet zo snov ostal kdesi úplne inde. Bohužiaľ. Aj to mlieko v chladničke vždy nájdem.

  2. Harmon povedal:

    🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *