Pavlovičovské blues

Čuj tu, jak vlastne ty s holkami v tom Brne?
Hmmm…a tak predstav si, že si červený motorkár s dlhými ušami. Nasadneš na svoju motorku a razíš si to cestou. Pridávaš plyn až to naraz stočíš o 180 stupňov okolo takého toho ostrovčeka, na ktorom je značka daj prednosť v jazde. Ibaže keď okolo nej prefrčíš začne sa točiť a na jej mieste ostane zákaz vjazdu, ale ty to už nevidíš. Fičíš si ďalej a stále pridávaš. Uši ti vejú a cítiš sa slobodný ako nikdy predtým. Zrazu však sedíš na trojkolke a rútiš sa zo strmého kopca rovno dole….až si uvedomíš, že letíš do tmavej priepasti a ty sa bezmocne snažíš pribrzdiť. Trojkolka zmizne niekde pod tebou, ale objaví sa orol, ktorý sa ťa snaží zachrániť. Nanešťastie má obuté hnedé etniesy a nedokáže ťa zachytiť a tak len letíš do tmy. Pocítiš mäkké dno a vidíš, že si v izbe tvojej duše s čalúnenými stenami…… Chápeš aspoň trochu?
Hmmm….a ako skúšky?

Pridané dňa od filo
Tento obsah bol zaradený v Príbehy, Úvahy. Zálohujte si trvalý odkaz.

O filo

multipas,multichoice,multivitamin

6 Responses to Pavlovičovské blues

  1. DaMage povedal:

    Rútiš sa na trojkolke dolu lesom? Zivot je super vec, ak si vies vychutnat kazdy pocit, aj ten tvoj komplikovany. Ináč divoké metafory.

  2. Gnaag povedal:

    Máš pravdu filo. Európska únia by mala zaviesť povinné testovanie spomaľovacieho efektu bŕzd na trojkolkách a orlom by mali odporučiť radšej nejaké (noha)rukavice, než hnedé etniesy.

  3. divozienka povedal:

    by som povedala, ze REM faza. ale celkom spoko. bez prvej a poslednej vety

  4. Gnaag povedal:

    Podľa mňa by to bez prvej a poslednej vety úplne stratilo myšlienku a hĺbku. Ostal by iba pekne nakreslený obraz krajinky, ktorej by ale niekto ukradol maliara.

  5. citi povedal:

    embf…
    nepochopil som (asi to je tym, ze neviem, kto nosi hnede etniesy)
    A este otazka na zaver, kedy si toto stihol pridat???

  6. filo povedal:

    citik moj vies ze ani neviem?…;)
    gnaag-ovica mas za jedna
    rem..rem..remeň?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *