ZELENŠÍ

Je veľmi veľa spôsobov, ako niekomu povedať, že je pre vás výnimočným. V behu storočí mnoho veršov bolo napísaných s jediným zámerom. Mnoho kvetov padlo za obeť obeti. Koľko krvi preliatej mečom vpila matička Zem. Z lásky.

Je veľa spôsobov, ako niekomu povedať, že ho nenávidíte. Chladne závidieť, kuť pomstu, či vylepiť mu, či rovno bodnúť medzi rebrá- od chrbta.

Je veľa spôsobov, ako človeku povedať, že je neschopný. Kresliť karikatúry, uchechtávať sa z jeho skutkov, alebo ho skrátka zvoliť za poslanca.

Veľkým množstvom spôsobov môžme dať človeku najavo, že je unikát. Skláňať sa pred ním. Obdarúvať ho náramne drahými zbytočnosťami, pociťovať rešpekt, alebo ho poslať na turné s cirkusom.

Ani nechcite vedieť koľko spôsobov jestvuje na vyjadrenie obdivu. Dá sa to pokorným úsmevom, ako i gestom typu: „Seš frajer kámo.“… Končiac hádzaním kúskov spodnej bielizne na pódium.

Asi najviac prejavov je k človeku, ktorému sa už dlhé roky márne snažíte vysvetliť, že je váš priateľ. Počiatkom v poháriku po nočnej (aj pred nočnou). Finišom záchranou života milovaného škrečka danej osôbky pri páde zo štvrtého poschodia napriek zničenému saku, krémovým nohaviciam, záhonu s kvetinkami a o vašom renomé ani nehovoriac.

Všetko sa dá povedať mnohými spôsobmi. Až na jednu skutočnosť. Že ťa ľúbim najväčšmi na svete viac ako svoj život a obetoval by som pre teba všetko, čo len mám, i čo nemám a chcem byť stále pri tebe. Ahoj

Pridané dňa od Zanelli
Tento obsah bol zaradený v Úvahy. Zálohujte si trvalý odkaz.

One Response to ZELENŠÍ

  1. Henry Gee povedal:

    Broken hearts are for assholes.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *