Obrázky: DaMage a Lennelka

Ako bolo sľubené, na Ghette k2 je priestor aj pre vizuálnu tvorbu. Tak na začiatok sa tu objaví niekoľko grafík a fotečiek z Lennelkinej a mojej (DaMage) produkcie.



 Prvý, štvrty a šiesty obrázok je môj.

Pre nás oboch vizuálne umenie znamená veľa. Ja som zameraný viac na grafiku a Lennelka sa zaoberá fotením. Ale aj grafika jej ide – má dobrého učiteľa ;).

Lennelkine fotky si môžete pozrieť aj na jej stránke. Moje grafiky zatiaľ nikde na webe nie sú pokope (aj tak ich nie je veľa). Viac obrázkov nájdete tiež v sekcií Obrázky.

Pridané dňa od DaMage
Tento obsah bol zaradený v Videre licet. Zálohujte si trvalý odkaz.

O DaMage

Zrodený v ghette, beznádej v nádeji, snaha prežiť, žiť. Utiecť pred osudom, poraziť ho. Zaujímam sa o grafiku, písanie a vlastne všetky formy výtvarného umenia. Zvyčajne píšem pochmurne a trocha suchšie (podľa slov niektorých ľudí). Písať som začínal na stránke damage.blog.sk kde sa ešte dajú nájsť moje staršie články. V poslednej dobe ma upútali: Trainspotting, Stoparov sprievodca galaxiou, ďalej tvorba Franza Kafku a mnohé iné.

One Response to Obrázky: DaMage a Lennelka

  1. Gnaag povedal:

    Čakal som kedy to začne… Ale v pohode. Celkom pekne si to urobil. Väčšinu vecí som už síce videl, ale vždy to človeka poteší.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *