Black widow 1

Na perách mala ten jasnočervený rúž, ktorý jej kúpil. Vzrušovala ho tak ešte viac. Cez priesvitnu košieľku videl všetky miesta jej tela, ktoré tak zbožňoval. Nedočkavo pritískal svoje pery k jej teplej pokožke. Voňala mydlom a neskutočne ho vzrušovala.
„Si nádherná… Bože, si taká úžasná. Milujem ťa!“

„Ja viem, drahý. Dobre to viem.“
Ľahla si k nemu do postele. Dlhé vlasy jej lemovali tvár a dodávali jej neskutočne dráždivý výraz. Pomaly ho bozkávala, hladila po vlasoch a on sa poddával jej dotykom. Mal privreté oči a na perách úsmev, keď mu krk prerezal obrovský kuchynský nôž.
Na tvári mala kvapky krvi. A smiala sa. Smiala sa smiechom démona, smiechom, pri ktorom tuhne krv v žilách. Sedela, pozerala sa naňho a neprestávala sa smiať.

________

„Zdravím Vás, už sme Vás očakávali. Sme vašou návštevou veľmi poctení.“
„Aj ja som rada, že mám tú česť. Viem, že sa jej dostáva len veľmi výnimočným osobnostiam.“ S úsmevom si odhrnula vlasy z očí. V úsmeve odhalila svoje dokonalé zuby.
„Už sa neviem dočkať našej spolupráce v budúcnosti.“ Nevedel, čo si má počať. Už dávno sa nestretol s takou očarujúcou ženou. Jeho mozog zrazu ovládli iné myšlienky. Myšlienky na ňu. Musel sa však ovládnuť. Ponúkol jej stoličku, ona si sadla, položila kabelku vedľa seba a on opäť nevedel, čo má robiť. Nerozhodne postával za jej stoličkou a nervózne prešľapoval.
„Dáte si kávu?“
„Nie, ďakujem. Radšej čaj. Čierny, s mliekom. Ďakujem!“ Nemohol jej to odmietnuť. Zdvihol telefón a zavolal svojej sekretárke.
„Jeden čierny čaj s mliekom pre dámu a pre mňa silnú čiernu kávu.“ Položil slúchadlo a otočil sa k nej.
„Tak.. myslím, že by sme už aj mohli začať. Zavolal som Vás kvôli vášmu priam skvelému odporúčaniu od môjho priateľa. A keď mi on niečo odporučí, viem, že to stojí za to.“ Žartovne na ňu žmurkol. Očividne to na ňu neurobilo žiaden dojem, pretože hľadela kdesi mimo neho.
„Takže, ak chcete, môžte začať hneď. Samozrejme, na ostatných podmienkach sa ešte dohodneme.“
„Som veľmi rada, že s vami budem spolupracovať.“
„Aj ja som rád. O týždeň Vás očakávame.“
„Tak zatiaľ dovidenia.“ Opäť sa usmiala. Prehodila si kabelku cez plece a vyšla dverami.
Ostala po nej len ľahká vôňa mydla a nevypitý čaj…

________

Kľúče zaštrngotali v zámke. Dvere sa nehlučne otvorili a ona vošla dnu. Zasvietila svetlo, položila kabelku na nízky stolík vedľa dverí a vyzula sa. Vošla do kúpeľne a pustila vodu
do vane. Pustila si rádio a pomaly sa začala vyzliekať. Keď na zem dopadol posledný kus jej oblečenia, zastavila kohútik a vošla do vody.
Opäť dlhý deň… neskutočne dlhý.
Para na zarosenom zrkadle sa pomaly menila na malé kvapky, ktoré stekali dole a jemne cinkali o poličku. Z tváre jej zmizla únava. Ani tie malé vrásky okolo očí nebolo vidno. Áno, ešte stále bola krásna. Taká krásna, že jej žiadny muž nemohol odolať.
Obliekla si svoje najkrajšie šaty, na perách mala jasnočervený rúž a vo vlasoch vôňu od priateľa. Musela sa usmiať pri tej spomienke. Nekričal, len sa na ňu pozeral svojimi nádhernými modrými očami, keď ho zaškrtila.
Vzdychla si a vydala sa na lov…

Pridané dňa od Alisael
Tento obsah bol zaradený v Príbehy. Zálohujte si trvalý odkaz.

17 Responses to Black widow 1

  1. Padrino povedal:

    Toto je moje, toto ja žeriem, toto nemá chyby… Dočerta, presne to, čo sa mi páči… napísane veľmi dobre, ten obsah super… teším sa na ďalšie

  2. DaMage povedal:

    Pekné… aj keď som čakal viac mystiky. Napadlo mi niečo medzi upírom a sukubom (alebo sukubou? démon – zvodkyňa).

  3. Alisael povedal:

    Noo…možno sa ešte dočkáš mystiky…:)

  4. Padrino povedal:

    podľa mňa je to femme fatale… teda určite je to femme fatale… veď aj sukubovia sú určitým femme fatale… teda jasným príkladom femme fatale… preto to žeriem

  5. Marissa povedal:

    Klobúk dole, dievča moje, ty máš skutočne talent…

  6. Alisael povedal:

    4padrino: ty uz asi vsade vidis tu svoju FF co? 😛
    ale da sa povedat.. ze ano, je to v podstate nejaky druh FF..

  7. zinc ointment povedal:

    dalo sa….styl je dost tuctovy….a ta dokonalost-fuj!..ale docitala som to do konca

  8. Henry Gee povedal:

    999 z 1000 opíc by nebolo vôbec prekvapených. Tá 1 hej. Pretože je to opica. Písací stroj v džungli. To nedobré. Uf. Ono naučiť Indiáni čítať. Ono potrebovať mocní čierni negri. Pomoc.

  9. Alisael povedal:

    Hm?

  10. Padrino povedal:

    2Alisael: Nevšímaj si náčelníka Henry Gee-a. Má len traumatizujúce spomienky na jeho pobyt v Botswane, kde prišiel na záhadu, prečo vyzerá ako ľudoop a kde ho príslušnici negroidnej rasy pripravili o análne panenstvo. Takí ľudia majú niekedy takéto prehnané „výkyvy“. Porúčam sa… 🙂

  11. derlang povedal:

    padrino nepresne povedane..u istych nizsich tvorov je kastracia prejav ucty…cize bezpohlavnemu tvorovi..a este do zadocku a vcelicka to nebola no nie je to velmi prijemne treba tu par komentarov ako ucta jeho utrpeniu citime s tebou …kastrato:)

  12. Alisael povedal:

    4padrino: jasne, nebudem 😉

  13. Henry Gee povedal:

    Topiaci sa aj stebla chytá, vidím že všetci máte poctivo naštudovaný môj profil…

  14. Padrino povedal:

    Tvoj a ďalších 999 opíc… monkey, monkey 🙂

  15. ciciak(husle) povedal:

    tha cool tho ale trochu krvavejsie a trosku tam daj satanizu abo daj zhe ona je ciernyaniel take jak ja luboim sak ves aj viac sexu

  16. Alisael povedal:

    Jasne, milacku moj… co by som ja pre teba neurobila 😉

  17. Gabrielus povedal:

    Super
    trosicku krvave, trosicku (mozmo) upirske
    presne moj vkus

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *