avaľod avarps ,eroh alodZ

akan on ukoik aw oreim on odnoK
.ťaps medI
as mazdúboz ,mavátsv ,ynets mítrob ,mádapod ,mochudzv mítel ,emádaP
.itsapeirp od omairp tnalov mačátS
.ičo etaildop ouvrk ,atečam áhld , edi um oč o énsaj eJ
.isotk etše ej ebrok an , ukS3V midaiR
.ykneilšym édorúsen ahcorT
.míšjenjokop ,motoviž mýntsalv ejiž is con , lohcálps otkein, vomod leiširp íšlaď
enčenok ,akúf a ížens uknov ,ohcit ensárK
.eimodevs éntsalv nel ,čin ťižíblu im ežômen ,ižílbuen im oč ot ej ot ,kyzaj ýdrvt etižouP
.avtsrotáigalp z am etňivbo, oč a oN
.uicákilbup o ťadaižop, v+lrtc ,bat+tla ,c+lrtc ,a+lrtc ,ydnukes 3
.ebiš im ež ,is ílsymop ídivu otkein zaret am ka
mípsen aj a ej evd an ťrvtŠ
.ťsoladu otút an otot a akneimops ajom nel ďáns
ťsolunim edub artjaz ,ťsoncúdub arečv alob send olarhodo as oč oT
?einamalks ot ťirdajyv alhom yba
einartev ťsonboso ajom ám edK
.ein ina onžom a
einešukop évoN
.kevľokoč

Pridané dňa od PassioN
Tento obsah bol zaradený v Experimento. Zálohujte si trvalý odkaz.

O PassioN

Misery and pain are the only ways to be a human being. Myslím, že táto veta hovorí za všetko tak načo písať viac.

22 Responses to avaľod avarps ,eroh alodZ

  1. Gnaag povedal:

    Ja som zodpovedný za pridanie červeného štvorčeka ku všetkým prepisom cúdzých textov. Dúfam, že všetci chápete nemožnosť zvaliť zodpovednosť na Ghetto k2. Ja osobne nedovolím nikomu o kom by som to vedel podpisovať sa pod cudzie diela. To, čo som totiž videl nebol plagiát. To bola kópia. Bol by som rád, ak by sa spory riešili priamo z očí do očí a nie písaním urazených článkov. Ale toto si zvolil ty.

  2. henry povedal:

    Ja osobne sa nedivím, že ti ubližuje len vlastné svedomie, tu z Ghetta by na teba ruku nikto nevztiahol (ani keby na to mal, vlastne potom už určite nie). Vidíš, to je vlastne jediný spôsob, ktorým si dokázal, aby som si prečítal celý tvoj „text“! Big up man

  3. PassioN povedal:

    je zaujimave ze z celeho „textu“ ste si obaja vybrali len to coho som sa okrajovo dotkol,ak by som xcel napisat urazeny clanok napisal by som ho.
    Gnaag: vygoogli si text Ready for love, nie je to uplne presna kopia:)teda o ziadne autorske prava sa netreba bat..ak by sme uz mali byt uplne presni.ak xceme byt uplne presni pise sa to India Arie, bez S.:)
    Henry:uprataj si na vlastnom dvorceku, ten tvoj „silny“ slovnik je ubohy(nenarazam na veci co pises, len komentare)veci sa daju povedat aj normalne bez nadavok.Ale ak je to tvoj styl, be my guest

  4. PassioN povedal:

    este som zabudol
    Vela zdravia stastia a vsetkeho dobreho do noveho roku zelam vsetkym clenom ghetta

  5. Gnaag povedal:

    Hm. Neviem, či si si to všimol, ale už pri predchádzajúcich podobných pokusoch si bol upozorňovaný na vykrádanie cudzých diel. Neviem, či poznáš znenie autorského zákona, ale formulácia „No copy, no derivations“ ti možno čosi hovorí.

    Takže autorský zákony by si dosť hrubo porušil (a s tebou celé ghetto). Takto sa môžeš vyhovoriť aspoň na to, že si robil autorovi reklamu. Bol si upozorňovaný aj mailom aj priamo v komentároch, že ak to urobíš znova, mal by si tam odkaz na autora dať sám. Neurobil si tak, urobil som to ja.

    A aby bol aj vlk celý. Neviem, ten text by som musel čítať znova, pravdu povedať sa mi veľmi nechce. Ako Henry povedal tento spôsob síce prinúti človeka prečítať to celé. Ale… Iba raz.

  6. Padrino povedal:

    Nečítal som to celé, ale poviem svoj názor. Neviem, či niekoho zaujíma, ale to je mi teraz jedno. Passion: Ak som dobré informovaný, tak Ghetto je priestor na uverejnenie vlastných diel. Povedz mi, prečo prepisuješ piesne a uverejňuješ ich tu? Vieš, ja len, že nabudúce tu napíš link na lyrics a my si to pozrieme. Načo toľko snahy o prepísanie. Aha, ty to kopírujš, no jasné, veď je to kópia. O, prepáč nevšímol som si. Teda všimol. Vieš, ja nemam nič proti inšpirácii, proti nejakej základnej myšlienke, ktorú človek rozvinie a upraví pre svoj vkus. To v podstate robí každý a inšpirácia môže byť hocičo. Ale písať kópie je trochu drzé. Píš si, čo chceš, preboha, ja ťa nemienim zmaniť názor. Len nechápem, ako je možné, že v tom pokračuješ napriek toľkým pripomienkam. Ja by som sa už cítil nesvoj.

    Čo sa týka vyjadrovania, tak si myslím, že každý sa môže vyjadorvať ako chce. Ubohosť je relatívna, tak ako všetko iné. Hrubý slovník niekedy vyjadri podstatu lepšie než hocičo iné, niekedy však nie. Ja osobne si myslím, že Henry Gee to berie trošku na ľahku váhu a trochu sa zabáva písanim komentárov. Veď prečo nie?

    Nakoniec ti poviem, že úbohe je napríklad tvoje kometovanie nejakého zabudnutého písmenka a niečoho podobného. Tu nejde o písmenka, tu ide o princíp. Neviem, prečo to robíš PassioN, ale chcel som len povedať, čo si o tom celom myslím.
    PS: aj ja prajem zdravie a podobne veci všetkým ľuďom (nielen z ghetta) peace

  7. Padrino povedal:

    A ešte neviem, či je to henry, alebo henry gee… nejaké podobné nicky, trochu som sa zaplietol. To je vlastne jedno, ide o princíp.

  8. henry povedal:

    henry gee je henry, len som nejak zabudol heslo a pisem z ineho PCcka tazee..sakra aj interpunkciu nejak zabúdam..btw, vulgárne sa vyjadrujem už od desiatich (teraz 19), čo s tým mám robiť?? nevidím na tom nič drsného

  9. Padrino povedal:

    Myslím, že je to dôvod na samovraždu. Teda ak sa riadim PassioNom… Henry, skús myslieť viacej na ostatných. Bože, veď si jediný na celej planéte, kto používa vulgárne výrazy, kurva, veď je… Ups, no, tak už sme dvaja. Strááááááášne…

  10. henry povedal:

    mašfpiči

  11. PassioN povedal:

    Padrino: Error!! Could not locate remote server

  12. PassioN povedal:

    yo, btw vdaka Vam. Ako sa vravi kazdy ma svoj ucel a Vy ste ten svoj splnili:) Stavil som sa totizto s kamosom ze pridete na tyx 10 prepisov skor ako do roka a ze ku kazdemu budem mat aspon jeden komentar, cim ste v podstate predcili moje ocakavania 😉

    Padrino:obzvlast Tebe diky 🙂 Ty si bol bonus, poslal si ma do picze:)

    Peace out pals! :))

  13. Padrino povedal:

    Zamalo, aj nabuduce.

  14. Henry Gee povedal:

    PassioN:A čo si vyhral ty kokot?

  15. Padrino povedal:

    PassioN: Nazabudni poďakovať Henrymu, ten ti ešte povedal, že si kokot, kokot.

  16. PassioN povedal:

    henry gee:prepravku absinthu:)

  17. danobest povedal:

    Ty Kokot s velkym Káá

  18. divozienka povedal:

    som sklamana aj ked to asi nikoho nezaujima…

  19. Gnaag povedal:

    Mňa to zaujíma a som omnoho viac sklamaný ako sklamaný. Ale myslím, že to je týmto trom úplne jedno.

  20. divozienka povedal:

    hej ale ja poznam aj osobne. a na ten absinth som zavolana nebola[sakra a co ze nepijem???;]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *